Ep! aquestes mentides son vostres, no us les deixeu

L’economia catalana, amb el procés, s’enfonsarà. Mentida. El Fons Monetari Internacional ha reconegut, aquesta setmana, que va exagerar l’impacte del procés sobre l’economia catalana.

A Catalunya han marxat més de 3000 empreses. Mentida. Segons dades del Col·legi de Registradors i del Butlletí Oficial del Registre Mercantil de les 3004 empreses que el desembre passat van anunciar que farien un canvi de domicili social, en van completar el procés 332. És evident que és millor que no en marxi cap, però en cap cas van ser més de 3000. Ah, durant el mateix període 132 empreses de fora de Catalunya, van aprofitar el Decret fet ad hoc pel govern espanyol per canviar la seva seu social i venir al nostre país.

La reforma del reglament promoguda pels grups independentistes vulnerava els drets dels diputats. Mentida. Segons sentència del Tribunal Constitucional la reforma del reglament és legal i reconeix que, permetent la presentació d’esmenes, es garanteix plenament el dret de participació dels diputats. Per cert, unionistes, estalvieu-vos retreure que doni credibilitat a una sentència del TC si he dit molts cops que és un tribunal polititzat. Ho dic perquè us ho apliqueu vosaltres, que vosaltres sí que el reconeixeu com a un tribunal independent.

Hi ha un claríssim delicte de rebel·lió. Mentida. Segons l’Audiència Territorial de Schleswig-Holstein i l’ex Ministre d’exteriors d’Eslovènia, Ivo Vajgl, entre d’altres, aquest delicte no és atribuïble al que ha passat a Catalunya.

Només sou un tema intern. Mentida. Aquesta setmana es presenta la Plataforma de diàleg UE-Catalunya formada per 40 eurodiputats de 15 països diferents. Ressò internacional de l’1 d’octubre i de tota l’activitat del President a banda.

No continuo perquè no em ve de gust citar Montoro, però existeix un llarg etcètera de veritats revelades, repetides milions de vegades per moltíssims polítics, experts i periodistes que no acceptaven ni tan sols la possibilitat de posar-ho en dubte tot esperant que el fet en concret s’esdevingués, que hem deixat que fessin un cert forat entre l’opinió pública del nostre país. I també en la nostra moral. Són els mateixos que constantment diuen que l’independentisme ha comès molts errors. Com si l’estat que ells defensen no n’hagi comès d’errors en un conflicte on les dues parts és el primer cop que hi fan front. Però per errors els seus. Serà un procés llarg, hi haurà alts i baixos i sorpreses. Només hi ha una certesa, ningú sap què passarà. Prou tesis sobre el futur irrefutables pel fet de ser dites per segons qui i segons de quina manera. Una pila d’errors us desqualifiquen per seguir pontificant. Hi ha una pila de mentides que son vostres. No us les deixeu amagades en l’oblit tot despistant, que ja ens coneixem. Les heu dit i repetit milions de vegades i són mentida. Mentides vostres.

El procés s’ha acabat, primera part. Mentida. El procés s’ha acabat, segona part. Mentida. El procés s’ha acabat, setena part. Mentida.

  • Comparteix