El Barça no podrà presentar el davanter uruguaià aquest dimecres com tenia previst. El club no vol entrar en un conflicte amb la FIFA i per aquest motiu ha decidit esperar un temps indeterminat per presentar-lo. El jugador ha aterrat aquesta nit a l'Aeroport del Prat procedent del seu país.

La sanció per la mossegada de Luis Suárez a Giorgio Chiellini ha generat algunes incògnites sobre què pot fer i què no el punta uruguaià. Un fet que ha dut el Barça a estudiar la situació abans de prendre una decisió. D'una banda el president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i el de la FIFA, Joseph Blatter, van coincidir a Maracanà en motiu de la final del Mundial. El mateix Blatter ha confessat avui que com a aficionat li dol la sanció, però que com a president ha d'acceptar-la. D'altra banda la cap de premsa de la FIFA, Delia Fischer, ha assegurat a 'Pres Association Sport' que la prohibició imposada a Suárez es refereix a qualsevol activitat relacionada amb l'esport. "El jugador no pot ser en cap esdeveniment públic relacionat amb el futbol, independentment del lloc. Ni tan sols pot anar a un acte benèfic del món del futbol".

Donades les circumstàncies, el Barça prefereix no buscar problemes i ajorna l'acte de presentació que havia de tenir lloc aquest dimecres. En el seu lloc hi haurà una compareixença de Luis Enrique i Zubizarreta per valorar els primers dies del nou curs.

  • Comparteix