Una imatge de l'entrenament d'ahir

Un empat i set derrotes en vuit partits demostra que el joc del Getafe passa un molt mal moment abans de visitar l’equip més fiable del planeta, el Futbol Club Barcelona.

La manca d’intensitat i la poca confiança dels jugadors s’ha convertit en una mala ratxa preocupant. En l’últim partit van saber apretar les dents per empatar contra el Sevilla, però molt hauran de millorar si volen tenir opcions de puntuar al Camp Nou.

Manca de gol  
Fa anys que el Getafe no troba un punta com cal. Massa temps ha passat dels Soldados i Guizas i el joc vertical dels madrilenys no troba un rematador de garanties. Álvaro Vázquez està sancionat, així que Scephovic serà titular en una punta d’atac que no aconsegueix ser una referència clara per alguns mitjapuntes talentosos com són Víctor Rodriguez, Pedro León o Sarabia, tot i que aquest últim també serà baixa per acumular 5 targetes grogues.

La defensa trontolla   
Fran Escribá planteja una defensa al mig del camp que vol ser intensa, però els costa molt mantenir la concentració defensiva. A sobre, l’equip arrossega moltes baixes i no disposa de cap lateral dret natural. Als últims partits, Fran Escribé ja ha hagut d’improvisar amb un migcampista com Emi, que pot patir molt per defensar Neymar.

El brasiler pot tenir certes facilitats per atacar per l’extrem i si a sobre el trident es posa a pressionar, el partit s’ha acabat. La defensa del Getafe cometrà moltes errades en la sortida de pilota. En cas que optin per tirar pilotades, les opcions d'atacar seran nul·les.

  • Comparteix