Luis Enrique

El Barça visita demà a les 4 de la tarda Ipurua per enfrontar-se a l'Eibar, vuitè classificat de la Lliga amb 36 punts (10 victòries, 6 empats i 11 derrotes). L'equip farà a les 5 de la tarda l'última sessió abans de viatjar cap al País Basc. Per aquest partit és baixa segura Neymar per sanció i Rakitic és dubte per un cop al peu que va impedir que ahir entrenés amb el marge del grup.

L'Eibar, en paraules de l'entrenador blaugrana, "és un equip que juga bastant directe, que basa els seus atacs en transicions, que és un dels equips que millor defensa en alt i que a casa seu es torna més perillós per les dimensions del seu camp i per l'afició". Preguntat pel partit de la temporada passada en que al Barça li va costar bastant emportar-se els tres punts, Luis Enrique ha dit que "pot servir de referència pel fet de visitar el mateix estadi, però hi ha bastantes circumstàncies diferents: l'entrenador, el perfil de jugadors... Segur que serà un partit difícil, com ho són tots els partits fora de casa. Estan fent les coses molt bé aquesta temporada, estan en una bona posició. Tots els partits fora de casa són perillosos", ha dit el tècnic. 

"Messi és capaç de ser el Pitxiti i de treure-li 10 gols al segon, però sobretot el veig concentrat per aconseguir objectius d'equip, igual que els altres jugadors", ha dit Luis Enrique quan li han preguntat si l'argentí és capaç d'aconseguir ser el màxim golejador d'Espanya i d'Europa. També li han preguntat si Messi podia rendir al mateix nivell que ho fa ara amb 35 anys. "Sóc entrenador –bastant bo, per cert–, però no sóc mag. Messi serà el millor del món fins que ell vulgui, però hi ha un punt que l'edat ens afecta a tots. M'agradaria que es retirés amb 40, no amb 35", ha assegurat. 

"Això és futbol, és així de meravellós i és capaç que els millor tiradors del teu equip tinguin un registre que no està a l'altura del que són. Però com que estem parlant de situacions sempre amb resultats favorables, no em preocupa en absolut. Hem de millorar, ells també en són conscients. També, però, som conscients que només poden fallar els que tiren", ha dit l'asturià sobre el mal registre de penals fallats per part de l'equip.

Després del partit de demà, l'equip tindrà una setmana sencera per a preparar el partit del pròxim dissabte contra el Getafe, un fet que no passava des d'abans de vacances de Nadal. "Serà un moment per veure quins rivals ens queden i per poder treballar coses a nivell tàctic. Últimament hem pogut fer poca cosa", ha dit Luis Enrique.

 

 

 

 

 

  • Comparteix