Rayo - Barça, gols i espectacle

Com és habitual, el Rayo de Paco Jémez va millorant a mesura que els jugadors van tenint temps d’assimilar els conceptes ofensius del seu entrenador. Dues victòries i cinc empats és el balanç d’un rival que plantarà cara.

La paraula atreviment es queda curta per definir Paco Jémez. En l’últim partit a casa perdien 0-2 contra el Sevilla i al minut 30 l’entrenador canari va decidir fer dos canvis per passar a jugar amb un 3-3-4. El partit va embogir, però el Rayo va aconseguir empatar 2-2.

Dia difícil pels defenses 
El Rayo es troba en un bon moment de forma en bona part perquè està els seus davanters s'han trobat amb encert de cara porteria. A l’últim partit se'ls va lesionar Miku que venia de marcar 5 gols en cinc partits, però al mateix temps han reanimat al corpulent Manucho que ha marcat 3 gols en els dos últims partits. Els de Vallecas són un dels equips més ofensius de la Lliga i amb un punta fort com l’angoleny, que està en plena ratxa, el Rayo és una gran amenaça per a Bravo.

Però més enllà del potencial ofensiu, el Rayo és un gran repte per a la defensa blaugrana per la pressió que faran sobre la sortida de pilota. Paco Jémez ja va imposar una defensa a l’home sobre els centrals l’últim cop que es va enfrontar al Barça i això implica que serà clau decidir quan es pot combinar o quan s’ha de jugar amb llarg. Us animo a fixar-vos en aquestes primeres passades del Barça perquè marcaran el to del partit.

Un festival pels davanters 
Així com serà un dia delicat pels defenses blaugranes, serà el partit somiat pel trident blaugrana. El Barça es veurà exigit en la construcció i segurament no arribaran moltes pilotes al trident, però les que arribin seran amb opcions clares d’1 contra 1. Per dribladors com Neymar o Messi, els plantejaments arriscats de Paco Jémez són el millor regal.

  • Comparteix