Wenger: "El Barça està molt a prop de ser l'equip perfecte"

Arsène Wenger, l'entrenador de l'Arsenal, ha elogiat el Barça durant la prèvia de l'anada dels vuitens de final. Tot i que dóna l'etiqueta de "súperfavorit" a l'equip de Luis Enrique, el tècnic explica què han de fer per aconseguir un bon resultat aquesta nit. 

"El Barça és súperfavorit, sens dubte. Haurem d'estar concentrats al màxim, tots els jugadors han d'estar compromesos amb aquest partit. És un partit fonamental i hem d'estar molt concentrats, per això he intentat augmentar la confiança dels jugadors, els he intentat fer creure que sí, que poden guanyar aquest partit".

"No existeix l'equip de futbol perfecte, no hi ha un equip perfecte, però el Barça està molt a prop de ser-ho. Haurem d'aprofitar totes les oportunitats que tinguem i marcar gol. En atac el Barça té els tres millors davanters actuals. Potser té menys possessió que quan vam jugar-hi l'última vegada, encara amb Xavi. De totes maneres, ara mateix estem parlant d'un equip que pot marcar gol en qualsevol moment, també quan està dominat pel rival. Ho vam veure a la final de la Champions contra la Juventus, el Barça amb l'1-1 va patir molt, però va tenir una ocasió i va marcar. Aquí és on aquest equip fa mal de veritat. Tenen menys possessió, però són perillosos en la transició".

  • Comparteix