Ivan Rakitic

Ivan Rakitic ha dit que l'equip voldria tancar l'eliminatòria de Champions a Londres, però ha assegurat que no serà gens fàcil. "L'Arsenal és un equip molt complet, que està en un bon moment i, coneixent el seu entrenador, segur que demà jugaran al 100%. Juguen al seu estadi, amb la seva gent, apretaran molt", ha dit.

El migcampista blaugrana s'ha mostrat confiat de les opcions de l'equip i diu que l'objectiu és seguir la seva línia. "Juguem a l'estadi que juguem és difícil. A més defensem la samarreta del Barça, hem d'anar a guanyar sempre. Demà hem d'estar al nostre nivell, ho necessitem si volem guanyar", ha dit.

Sobre l'estat de joc dels darrers partits del Barça, Rakitic ha assegurat que "no sempre es pot fer un resultat favorable, els altres equips també fan coses bé. Tenim coses a millorar, en això estem, però estem molt contents, molt feliços i orgullosos del que estem fent i com ho estem fent. Repetir la Champions és molt complicat, hem d'anar pas a pas". 

Rakitic ha qualificat d'"orgull" jugar amb Messi, Neymar i Suárez. "Treure'ls d'un partit és com prendre la pipa a un nen", ha dit. En referència a l'avantatge de vuit i nou punts que tenen a la Lliga sobre Atlètic de Madrid i Madrid, Rakitic ha assegurat que no n'han parlat molt perquè "s'ha de canviar el xip, però sabem que és una situació favorable i molt maca. Hem d'anar pas a pas". 

  • Comparteix