Las Palmas - Barça, el camp de patates de Gran Canària

Futbolísticament parlant, el Las Palmas no és un conjunt massa temible, però el Barça es pot veure incomodat per factors externs: el mal estat de la gespa o haver de jugar a les 4 de la tarda –les tres a Canàries– abans del partit de Champions. 

Un futbol alegre 
Des de l’arribada de Quique Setién a la jornada 9, el Las Palmas s’ha convertit en un equip que vol tenir la pilota per jugar un futbol ofensiu i que intenta defensar a camp contrari. En línies generals, els canaris aconsegueixen jugar bé, però la manca de contundència els condemna i per això estan en zona de descens.

Sempre que l'equip surti endollat, el futbol atractiu que intenta proposar Las Palmas hauria de facilitar la feina al Barça. També és veritat que si fos un d’aquells dies que l’equip surt adormit i excessivament confiat, els canaris tenen molt més potencial ofensiu que l’Sporting, per exemple, i podrien arribar a la porteria de Bravo amb certa freqüència.

Pressió com a termòmetre 
Sempre és important, però davant d’un equip com Las Palmas que intenta jugar la pilota des de darrere sense tenir jugadors massa preparats per fer-ho, la pressió pot ser el millor amic blaugrana. Si el Barça mossega a dalt anul·larà el joc del rival i alhora podrà recuperar moltes pilotes en zones perilloses. Per contra, si els blaugrana no defensen amb intensitat, els canaris podran construir joc i arribar a la porteria de Bravo. És per això que us animo a fixar-vos en la intensitat defensiva del Barça com una de les claus pel desenllaç del partit.

  • Comparteix