Luis Enrique: "És perillós jugar ara contra el Las Palmas"

El Barça visita demà les Canàries per enfrontar-se a la UD Las Palmas, equip en zona de descens amb només 21 punts (5 victòries, 6 empats i 13 derrotes).

"Las Palmas és un equip que ens obligarà a córrer darrere la pilota si la nostra pressió no és bona, un equip que és atrevit, que és capaç d'associar-se, que li agrada tenir la pilota... és un rival més que complex", ha dit Luis Enrique, que ha assegurat que l'equip canari "té arguments per estar més amunt a la classificació".

"Ni els jugadors ni el cos tècnic pensem que la Lliga estigui tancada. Els equips de dalt fallarem segur. Fins que algú no sigui matemàticament campió, ningú es donarà per perdedor o campió", ha sigut la resposta de l'asturià quan li han preguntat si la Lliga ja està guanyada. "Qualsevol panorama et pot complicar la vida. Cada vegada queden menys jornades i els equips de baix tenen més necessitats. Curiosament, quan més necessitat tenen comencen a guanyar partits que un no esperava. Ara ens enfrontarem a diversos equips de la zona de baix i serà complicat, especialment el de demà contra Las Palmas perquè ens obligarà a atacar amb criteri. Demà hi haurà moments que patirem per recuperar la pilota. És perillós jugar ara contra ells per la necessitat que tenen d'aconseguir punts", ha dit.

El tècnic blaugrana ha assegurat que l'hora de demà (a les 4 de la tarda peninsular, a les 3 hora local) no tindrà conseqüències en el rendiment de l'equip, com tampoc en tindrà el compromís de Champions de dimarts. "Si hi ha algun equip que ha demostrat que és capaç de competir cada tres dies independentment del rival, som nosaltres", ha dit.

Sobre l'incident en el vol d'anada a Gijón, on alguns aficionats van increpar jugadors del Barça, Luis Enrique ha assegurat que no es va assabentar de res perquè era a la primera fila. El tècnic ha dit que si realment els càntics van anar contra els jugadors, felicita a tot l'equip per no haver-hi entrat i haver-se mantingut al marge.

  • Comparteix