Messi, Suárez i Neymar durant l'entrenament d'ahir

Tenen poc talent, però treballen i corren com pocs. Abelardo ha construït un dels equips més ordenats en defensa de la Lliga i amb l’empenta d’una afició imponent intentaran plantar cara al Barça.

Ritme de joc
L’Sporting de Gijón té una plantilla de joves jugadors del planter que en la seva primera temporada a Primera es deixen la pell per disputar cada pilota. La seva idea és no acular-se al darrere i intenten pressionar una mica més enllà del mig del camp, però quan no es pot saben reduir espais a camp propi.

Des del punt de vista blaugrana, l’enorme intensitat dels asturians suposarà un test pel ritme de joc del Barça. A una setmana de la tornada de la Champions, seria bo que el Barça comences a pujar la velocitat de joc perquè en molts partits està sent més baixa del recomanable –encara que finalment el trident acabi golejant.

Us animo a fixar-vos en la mobilitat de tots els blaugranes i els tocs que fa cada jugador amb la pilota. Avui és un d’aquells dies que si veieu que el Barça s’encalla segurament serà perquè no hi ha prou desmarcades i les passades no es fan prou ràpidament.

Poca força en atac
El baix pressupost dels asturians no els ha permès incorporar jugadors de qualitat contrastada, així que l’Sporting només ha pogut incorporar joves valors com Sanabria o Halilovic. El golejador paraguaià no podrà jugar per molèsties, però el mitjapunta cedit pel Barça sí que podrà recuperar el seu lloc a l’11 gràcies a la lesió d’un altre jove del planter com Dani Ndi.

Així doncs, Halilovic serà la gran referència ofensiva juntament amb l’extrem Jony, que està fent una temporada brillant. Bons jugadors i bons dribladors, però molt poca experiència a Primera i això es nota quan l’Sporting ha d’atacar. La defensa blaugrana no hauria de tenir massa problemes per aturar els atacs verticals dels asturians.

Cada servei de banda és un córner 
L’Sporting té dos jugadors d’aquells que són capaços de fer serveis de banda tan llargs que els davanters poden rematar de cap des de dins l’àrea. Amb les mans, Luis Hernández i Vranjes són capaços de fer arribar la pilota a l’àrea com si fessin una centrada des de la cantonada.

  • Comparteix