Luis Enrique: "El primer que vull és que guanyi el meu equip"

El Barça visita demà (a les 18:30 hores) el camp de l'Sporting de Gijón per disputar el partit pendent de la jornada 10 de la Lliga, que va quedar ajornat per la disputa del Mundial de Clubs. Demà serà un partit especial per a Luis Enriuqe, que torna a la seva ciutat per enfrontar-se al club de la seva vida i que el va veure debutar com a jugador. 

A més, demà el tècnic blaugrana es veurà les cares amb "Pitu" Abelardo, actual entrenador dels asturians i una "persona molt especial", tal com ha explicat ell mateix. Luis Enriuqe i Abelardo es coneixen des de petits, van anar junts a l'escola i després van coincidir en la seva època de futbolistes. El tècnic del Barça tampoc ha amagat la seva passió pel club asturià: "Sóc l'Sporting des del bressol i fins a la mort. Des de petit anava al camp amb la bandera feta per la meva mare. Anava a la grada que hi havia més sarau, per cert". 

Luis Enrique ha deixat clar que demà és "l'entrenador del Barça i el primer que vull és que guanyi el meu equip". "Si hem de perdre algun partit que sigui a El Molinón, però vull que la ratxa duri 100 partits si pot ser", ha dit. 

"El campionat està igualat, aquest partit ens dóna la possibilitat de separar-nos una mica dels nostres rivals directes i significa molt per a nosaltres. Al davant tindrem l'Sporting, un equip molt ben treballat, un equip que des de la defensa gestiona els seus possibles atacs, un dels equips més intensos de la Primera Divisió i en un estadi amb un ambient meravellós. Haurem d'intentar contrarestar la intensitat", ha dit el tècnic blaugrana. 

Luis Enrique creu que l'Sporting té "moltes opcions de mantenir la categoria, tot i que s'han reforçat molt poc". Segons l'asturià "guanyar demà seria un gran resultat per aconseguir l'objectiu marcat, però en cap cas definitiu". 

 

  • Comparteix