Busquets i Parejo lluitant per la pilota en una acció del partit d'anada

En una època on és impossible veure una sessió d’entrenament, avui en veurem una amb tot tipus de detall. El Barça es permetrà el luxe d’accedir en una final provant jugadors i sistemes de joc.

És cert que a Mestalla faltaran al·licients competitius, però d’esportius n’hi haurà de tot tipus. Serà molt interessant fixar-se en què prova Luis Enrique. 

Canvi de sistema? 
A la tornada dels vuitents de final a Cornellà, l’entrenador asturià ja va decidir provar un 4-2-3-1. Des de llavors el Barça no ha tornat a repetir aquest dibuix, però sempre és bo tenir alternatives al pla habitual. Al llarg de la temporada hi ha situacions per tot i dominar el 4-2-3-1 podria donar més estabilitat defensiva i llibertat als mitjapuntes blaugranes.

Demostrar-li a Luis Enrique que s’equivoca 
A falta de l’emoció pel resultat, avui és un d’aquells dies per clavar els ulls en jugadors en concret i seguir tots els seus moviments. Aquest exercici és realment útil per veure tot el que fan quan no tenen la pilota jugadors que s’han de guanyar la confiança del tècnic.

Avui els Munir, Sandro, Bartra i companyia han de treure el caràcter combatiu i deixar-s’hi la pell. Tot i així, no espereu que facin el partit del segle perquè el futbol no és un esport individual i es depèn molt del conjunt.

Dia per als nous talents 
Avui és un dia per fixar-se en els joves jugadors de la Masia, especialment en Samper i Aleña. El primer ja l’hem anat veient amb el primer equip, però sempre és interessant veure el seu talent en la combinació i sobretot fixar-se en la seva evolució en l'àmbit defensiu, on encara té marge de millora. El segon és un migcampista molt complet que puja del Juvenil A amb molta força.

Sergi Samper i Carles Aleña són ara mateix les grans esperances per arribar al primer equip i caldrà seguir-los de ben a prop. Juntament amb ells, també van convocats el talentós Kaptoum, el tot terreny Gumbau i davanters com Cámara i Dani Romera que tenen un perfil més baix.

  • Comparteix