Luis Enrique: "L'equip està centrat en el que realment interessa"

El Barça juga demà contra el Llevant a domicili en una hora molt poc habitual: les 12 del migdia. El Llevant és cuer de Primera, només ha sumat 17 punts durant les primeres 22 jornades de Lliga (4 partits guanyats, 5 empatats i 13 perduts).

L'entrenador del Barça, Luis Enrique, ha advertit que el rival de demà és perillós, tot i la seva posició a la Lliga "Un partit difícil segur –tots els partits ho són–, per la necessitat que té el rival, perquè s'han reforçat molt bé i perquè entrem en una fase del campionat decisiva i els resultats comencen a ser pràcticament determinants. De nou és un repte per a nosaltres per seguir sent líders de la Lliga". "No hi ha ningú que pensi que serà demà fàcil", ha afegit.

L'asturià ha assegurat que demà no hi haurà rotacions: "Canvia molt jugar a casa o a fora de casa. El Camp Nou és demolidor. Hi ha moltes circumstàncies que envolten el partit que són difícils de controlar", ha explicat.

100 partits al capdavant del Barça
Demà Luis Enrique disputarà el seu partit número 100 com a tècnic blaugrana i s'ha mostrat content per aquesta xifra. "Estic orgullós de tot, de les coses bones i dolentes, perquè tot forma part d'aquests 100 partits. Parlo en primera persona, però darrere meu hi ha un equip i tots hem gaudit i molt. I els números bons és evident perquè hi són, perquè tenim els millors jugadors del món", ha dit.

El tècnic també ha valorat positivament el treball que s'està portant a terme: "L'objectiu era ser més imprevisible, tenir més recursos, aportar solucions i tenir capacitat per a fer coses diferents. Després de 99 partits jo crec que va en aquesta línia. És millor centrar-se en el dia a dia i adaptant-te a les situacions, han sigut 99 partits molt intensos, viscuts amb molta dificultat, exigència, tot i els bons resultats. Estic content d'arribar a aquesta xifra i ho faig pensant que el passat ja ha passat i que el millor està per arribar".

"L'equip està centrat en el que realment interessa"
L'entrenador blaugrana ha estat preguntant per si tots els problemes extraesportius del club afecten d'alguna manera als jugadors i el tècnic ha respòs que no: "L'equip està centrat en el que realment interessa, en el que realment condiciona la preparació dels partits. Clarament està centrat en els objectius esportius i immunes al que ens rodeja", ha dit.

També li han preguntat per les imatges del pare de Neymar i l'incident amb uns periodistes aquest divendres a la nit i el fet que el jugador estigués fora de casa pasada la 1 de la matinada. "No faré publiques les normes, no us interessa. Hi ha gent que es passa de la línia, no tots, però alguns mitjans de comunicació es salten les normes, el seu comportament és patètic. I al final de tant estirar es trenca la corda. Tot el que sigui preparació futbolística és la meva responsabilitat. Només li puc dir al soci culer: que no es preocupi, que l'important és que els jugadors estiguin en condicions de competir i de fer gaudir als aficionats.

 

  • Comparteix